Eksperymenty z kawą i wodą

Opiekun Edmund Mayr z Coffee Competence Center w Wiedniu eksperymentuje ...

Edmund E. Mayr - kurator i główny instruktor w Coffee Competence Center & Coffee Museum w Wiedniu pokazuje wyniki swojego „eksperymentu wodnego” w związku z kawą.

Ekspert ds. kawy przeprowadzał eksperymenty z użyciem zrewitalizowanej wody GRANDER® i niezawitalizowanej wody z kranu, starając się znaleźć idealną wodę do idealnego przygotowania kawy. Jego wyniki pokazują, że:

  • osoby testujące wyraźnie zidentyfikowały zrewitalizowaną wodę GRANDER®
  • Woda GRANDER® ma lepszy smak
  • w zrewitalizowanej wodzie nie było osadów, co jest ważne dla smaku kawy
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Każde źródło wody jest inne"

Biuletyn Informacyjny

Zapisz się do naszego newslettera i uzyskaj wyłączny dostęp do interesujących informacji.

Klikając przycisk „Zapisz się teraz”, wyrażasz zgodę na nasze .
×
×
 
Chcesz mieć najlepszą wodę w swoim domu?

Nasi eksperci ds. Wody z przyjemnością udzielą bezpłatnych i niezobowiązujących konsultacji. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać indywidualną ofertę dla najwyższej jakości wody prosto z Twojego kranu.